marți, 30 august 2011

Back in business!

After a week missing i'm finally back. Just to know i didn't forget about the blog and i really missed it. I have to tell you guys that i had one of the most amazing time last week, i took part in a music and dance workshop in Novi Sad, Serbia. I made amazing friends which i already miss and we really spent some great time together. But now i have to come back to reality (unfortunately) and i promise you i'll try to post as much as i can (one post per day would be ideal)
Check my fb page http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1075236267 if you want to see photos from my amazing last week and also videos from our final performance.

                                                                         ***
Dupa o saptamana in care am lipsit, m-am intors. Sa stiti ca nu am uitat de blog si chiar mi-a fost dor de el. Trebuie sa va spun ca am avut o saptamana extraordinara. Am participat la un workshop de muzica si dans ce a avut loc in cadrul unui festival organizat la Novi Sad, Serbia. Mi-am facut prieteni extraordinari,deja imi este dor de ei,  altaturi de care m-am simtit super. Dar acum trebuie sa ma intorc la realitate (din pacate) si va promit ca voi incerca sa postez cat de des pot( un post pe zi ar fi ideal)
Daca vreti sa vedeti poze de saptamana trecuta si filmulete de la spectacolul nostru, intrati pe pagina mea de facebook :)

Love, Cora






dress-thrifted
belt-Moschino
clutch-random
bracelet-handmade
shoes-vintage (saw an absolutely identic pair yesterday at Zara) 

6 comentarii:

  1. Nu vreau sa fiu rea, dar nu imi dau seama ce anume (posibil calitatea/unghiul pozelor) face ca hainele sa aiba un aspect ieftin, de piata. Cred ca e nevoie de mai multa atentie la detalii ata la felu in care e accesorizata tinuta cat si la poze. de exemplu rochia aceasta ar fi foarte draguta in alte combinatii (sandale platforma+o caseta+brau de piele lat maro)+ ca arata sifonata pe tine. Repet sunt doar sugetii si punctul meu de vedere:).

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru sugestii dar totusi de ce nu te semnezi?? O parere poate avea si un nume, devine mai importanta sa stii :) Macar stiu ca esti fata :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Si...Ai revenit exact la fel de stearsa!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca tu te crezi asa stralucitor/stralucitoare de ce nu iti faci si tu un blog sa te vedem?? Este usor sa comentezi la altii si sa nu faci nimic :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt de acord cu anonimii de mai sus, ceva lipseste.. revin cu un comentariu cand imi dau seama ce anume..

    RăspundețiȘtergere
  6. pe scurt: NU! BANAL! si inteleg ca e MOSCHINO, dar nu e necesar sa scrie mare pe curea ;)
    +rareori o rochie scurta merge cu tocuri atat de joase ca astea. sugestia cu platformele mi se pare interesanta!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...