joi, 18 august 2011

Sail away with me...



Every time when i start creating an outfit, i start it by choosing the top part first and then adding the bottoms and accesories for a complete outfit. Today i felt like wearing a red t-shirt and i immediately tought about pairing it with something white and blue for a navy-style outfit :)

                                                                             ***

Cand creez un outfit, intotdeauna incep prin a alege partea de sus careia ii adaug partea de jos si accesoriile, pentru a crea un outfit complet. Astazi am avut chef sa port un tricou rosu si imediat m-am gandit sa-l completez cu ceva alb si albastru pentru un outfit in stil marinaresc :)




Navy blazer- bought from a boutique in Germany last summer
Shorts-Atmosphere
Bag-vintage
Top, flats- random

6 comentarii:

  1. mai umbla la calitatea fotografiilor.. de ex. nu se vede nici un detaliu al gentii, iar in ultima poza nasturele/aplicatia e blurry, iar o ata atarnand in spatele nasturelui si o scama = nepermis pe un blog de fashion ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. You look beautiful! I love the top :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim: Recunosc calitatea nu e cea mai extraordinara, se vede ca am facut singura pozele, cand mi le face altcineva e diferit, plus ca nici lumina nu era foarte buna. Dar am sa lucrez la acest aspect, multumesc de observatie ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. a doua poza cam lasa de dorit, avand in vedere ca ditamai gentoiul sta atarnat de antebratul tau ca in cuierul bunicii!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...