duminică, 21 august 2011

Silver chains


The last days vere so busy so i didn't manage to take any new pics. Today i'm leaving to Serbia for one week *excited* i've never been there before, but i guess it will be fun. I'm going to take part in an international festival and participate in different workshops. I'll try to keep the blog posted, let's hope i'll have time for it. See you when i'm back with tons of pictures ;)

                                                                 ***
In ultimele zile am fost cam ocupata si nu am avut timp sa fac poze noi. Astazi plec in Serbia pentru o saptamana, nu am mai fost acolo, dar cred ca o sa fie fun. Voi merge la un festival international unde voi participa la diferite workshopuri. Voi incerca sa mai postez si de acolo daca voi avea timp si posibilitate. Si ne vedem cand ma intorc, cu tone de poze ;) !!!


Shirt-H&M
Shorts-Terranova
Belt-vintage
Flats-Jarash Boutique
Necklaces-New Yorker & random 
                                                                

5 comentarii:

  1. Buna!M-am uitat pe aici si te imbraci ok.Nu grozav dar ok,destul de bine dar indiferent de cum te imbraci iti lipseste ceva,acea stralucire,esti...mult prea comuna.Incearca sa rezolvi asta si pe mine m-ai castigat ca cititor.Mult succes in continuare!Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim: Stralucirea aceea e o chestie relativa, depinde ce intelegi tu prin ea..spune-mi ceva concret :) Oricum, sunt incepatoare si asta se vede probabil. Dar incerc sa progresez :) Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. come on Parmalat!! Puuh-leaaase!

    RăspundețiȘtergere
  4. aici - FAIL.
    vorbind de stralucire (ca vad aici prin comentarii), incearca o noua coafura, poate te prinde ceva mai wild, mai haos asa, experimenteaza. un bob foarte scurt sau poate un breton mai altfel... nu stiu ce sa zic

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...